Idag

Sikke da et helt fantastisk vejr der har været idag! Jeg har derfor været så meget ude og nyde det som muligt. Jeg fik arrangeret sådan at vi på arbejdet holdt picnic udenfor på græsplænen; helt sikkert et hit som var super hyggeligt! Da jeg fik fri fra arbejdet, var jeg lige et smut forbi mine forældre.
Da jeg kom hjem ordnede jeg lige lidt småting, og så gik jeg ellers med ud i haven. Jeg havde taget Tello med (som den eneste) for han elsker at være udenfor og lege i vand. Imens han legede i vand, tænkte jeg at jeg kunne læse lidt og lege lidt med mit kamera.Jeg har købt boget Gnist (af Maya Banks), som jeg er godt igang med. Jeg er lidt spændt på den, men indtil videre synes jeg faktisk den er ok. Det er samme genre som Fifty Shades-bøgerne og dem kunne jeg jo rigtig godt lide. Har du læst den? – Hvis ja, hvad synes du så om den? Jeg har desuden besluttet mig for at blive mere dus med mit kamera; jeg har været for god til at tage billeder på de der automatiske indstillinger og det er jo lidt kedeligt, når nu den kan en helt masse. Så nu leger jeg (igen) med manuel fokus osv.
Hvad har du lavet idag?

En tanke om "Idag"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *