Ny sommerjakke

Jeg har idag fået købt mig årets sommerjakke. På grund af mit vægttab kan jeg faktisk ikke passe noget af det sommertøj jeg har fra sidste år, så jeg er stille og rolig ved at forny min garderobe. Jeg har vitterligt været alle byens butikker igennem to gange for at finde mig en jakke; men enten var de for dyre, de var slet ikke mig eller også havde de slet ingen. Hmf!
Men så var Tanni på besøg i weekenden, hvor hun havde den fineste jakke på. Jeg var forelsket! Jeg har egentlig set på den før, men fordi hun har den ville jeg ikke købe den. Men Tanni synes ikke det gjorde noget jeg købte den, så derfor valgte jeg at det var den jeg skulle have. Jeg har det sådan lidt dårligt med at købe noget som mine veninder har, kender i det?
Man kunne få den med pink eller neongule detaljer; og selvom jeg elsker pink, så valgte jeg den gule for at vores jakker ikke var helt ens. Det er en oversize jakke, men jeg følte at jeg lignede en pose da jeg tog den størrelse på jeg normalt bruger – så jeg endte faktisk med at købe jakken i en S. Yay, en lille detalje som bestemt hjælper på ens selvtillid!
Hvordan ser jeres sommerjakke ud?

3 tanker om "Ny sommerjakke"

 1. Christina

  Ja, man føler nemlig man stjæler lidt. Men jeg tog chancen denne gang :p

  Jeg kunne også snildt have beholdt min sommerjakke, hvis det ikke var fordi jeg har tabt mig. Det er også en Vila jeg har købt mig; tøjet har sådan en dejlig medgørlig pris.

  Svar
 2. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Jeg kender godt det med at købe ting, som veninder også har. Man føler lidt man “stjæler” noget fra dem.

  Min sommerjakke er helt tilbage fra 2009/2010 og holder endnu, den er hvid og i str. M og er vidst nok Vero Moda/Only/Vila mærke 😛

  Svar
 3. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Jeg kender godt det med at købe ting, som veninder også har. Man føler lidt man “stjæler” noget fra dem.

  Min sommerjakke er helt tilbage fra 2009/2010 og holder endnu, den er hvid og i str. M og er vidst nok Vero Moda/Only/Vila mærke 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *