Regndråber

Jeg kunne høre regnen piske på taget i vores udestue; det lød helt vildt! Det både regnede, tordnede og lynede. Faktisk så meget at jeg på et tidspunkt tror at det var lige over vores hus, da det blinkede og bragede på samme tid. Jeg kunne læse på facebook, at der var nogle her omkring der også oplevede at det haglede – sikke da et vejr!
Jeg må dog indrømme, at selvom jeg synes det er ret hyggeligt at sidde indenfor med en kop varm kakao og se og høre på hvordan vejret opfører sig udenfor, så synes jeg altså bedst om det når jeg er sammen med nogen. At sidde alene herhjemme i vores nye hus mens det tordner og lyner – ja, det var måske ikke en favoritting.

2 tanker om "Regndråber"

  1. Mia

    Det er først lige nu kommet til Sverige. Men det er jo helt sygt!! Kan ikke huske hvornår jeg sidst har set det regne og tordne på den her måde!
    Selv om det ville være skide hyggeligt at gå en laang tur i det her vejr, må jeg sige at jeg synes en hel del bedre om solen!

    eslublog.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *