Jeg tester veet-produkter, del2

Jeg havde helt glemt at poste dette indlæg (som jeg ellers har lavet for noget tid siden). I får nemlig lige det sidste indlæg omkring mine “veet-forsøg”. Jeg har fået prøvet alt det, jeg fik tilsendt fra buzzador; noget var jeg mere imponeret over end andet.

Veet – wax strips

Jeg har leget lidt med de der wax strips – både dem til ansigtet og kroppen. Min mor var forsøgskanin til waxen der var til ansigtet – men der var ingen resultat. Jeg tror måske at hårene var for korte til at waxen kunne få ordentlig ved, men hvem har lange hår i ansigtet? Not me.

En dag min bror var heroppe, prøvede jeg waxen på ham. Da jeg jo ikke synes at waxen tager ordentlig fat i mine hår, tænkte jeg at det kunne være at mine hår var for korte. Hvorfor han frivilligt ville være med til det her, er mig en gåde.. Men waxen kom på hans ben og vi hev det af – og som billedet viser, så kan det altså godt tage hår af benene! Jeg synes faktisk at de virker rigtig godt (hvis man har okay lange hår), og jeg tænker at det nok ikke er sidste gang jeg bruger dem. Jeg kan godt lide at de fjerner hårene med rødderne så der går længere tid inden hårene kommer frem igen.

Jeg må dog indrømme, at jeg endnu ikke har fundet en erstatning til min dejlige venus shaver. Hos den ved jeg hvordan resultatet bliver hver gang. Hvad er dit favorit produkt til at fjerne hår med?

En tanke om "Jeg tester veet-produkter, del2"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *