Ups & Downs #13

Opture:
 • Det er fantastisk at man kan nyde det gode vejr (når det altså er her) i vores have!
 • Vi er færdige med af flytte ind i stueetagen – yay!
 • Dyrene nyder at de har så meget plads at rende på. Det er en hel fornøjelse at se.
 • Vi får hele depositummet tilbage fra lejligheden; se det kan vi godt lide!
 • Jeg har fået min læselyst tilbage, så jeg glæder mig til at komme igang med at læse i weekenden.
Nedture:
 • Jeg var til jobsamtale til drømmejobbet, men fik det desværre ikke.
 • Jeg er følelsesmæssig ustabil for tiden; sig bøh til mig og jeg er tudefærdig.
 • Jeg ødelagde glasset til ovnen; hvordan jeg gjorde det er mig stadig en gåde..
 • Jeg er så træt for tiden; der er alt for meget jeg vil nå og alt for få timer. Hvorfor er det sådan?
 • Jeg ødelagde min sommerjakke, men jeg kan ikke finde en ny. Hvorfor er der ingen butikker der mere sælger sommerjakker?!
Hvad fylder i dit liv for tiden?

4 tanker om "Ups & Downs #13"

 1. Christina

  Mange tak 🙂 .. Jeg prøver i hvert fald på at gøre den så personlig som mulig. Jeg er pædagogvikar i en børnehave – og der var lige kommet en pædagogstilling der, som jeg RIGTIG gerne ville have haft. Men desværre fik jeg det ikke 🙁

  Svar
 2. Christina

  Ja, jeg må indrømme at jeg også synes at det ser skidt ud idag; hvorfor?! Det var lige så fantastisk med sommervejret. Jeg elsker sommeren, så man ikke behøver have jakke m.m. på, når man skal nogle steder.

  Nu er det ikke en lejlighed vi er flyttet ind i, men et hus 🙂 Men derfor er det stadig super lækkert. Hehe. Og ja, det var fedt at få alle pengene igen – men de var jo kun en sikkerhed for at hun fik huslejen 🙂

  Ja, det er virkelig ubehageligt med de humørsvingninger. Jeg ved ikke hvad der sker, men det er til tider forfærdeligt. Forhåbentlig er det kun en periode..

  Uh, hvor lyder det lækkert med at du er flyttet 🙂 der er intet bedre end når man flytter i noget nyt – og at man så elsker det er jo bare et kæmpe plus 🙂

  Svar
 3. Mia

  Gud hvor jeg også har været glad for at se lidt til solen .. desværre ser det lidt skidt ud idag. Men det lyder lækkert med ny lejlighed, og fantastisk at du fik alle pengene tilbage!!
  (og har det præcis på samme måde som dig når det kommer til humørsvingninger. Bare folk kigger på mig, kan jeg begynde at græde lige foran dem. Lidt ubehageligt!)

  Jeg er også lige flyttet og elsker det. Nogle ting skal lige fikses, men så bliver det også perfekt! Så det er stort set det der fylder mest i mit liv lige nu.

  eslublog.blogspot.se

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *