Farvel lejlighed

Vi har idag fået gjort det sidste rent i lejligheden. Selvom vi flyttede alle møblerne i weekenden, havde vi først tid i dag til at gøre det sidste færdigt – og det skulle være idag, for i morgen eftermiddag skal udlejer have alle nøglerne til lejligheden.

Jeg må indrømme, at jeg synes det var en smule underligt. Det var lidt underligt at det i dag jo var sidste gang vi skulle være i lejligheden. Jeg har i lang tid haft blandede følelser omkring lejligheden, men alligevel er det jo ens hjem og man får bare et forhold til det. Men umiddelbart kan jeg ikke fortælle jer noget, som jeg kommer til at savne i lejligheden.. Faktisk overhovedet ikke.

2 tanker om "Farvel lejlighed"

 1. Mia

  Havde det præcis på samme måde da jeg flyttede ud af min lejlighed. Savner intet ved den!
  Nu har jeg så til gengæld fundet en jeg ved jeg kommer til at elske! 🙂

  eslublog.blogspot.com

  Svar
 2. Mia

  Havde det præcis på samme måde da jeg flyttede ud af min lejlighed. Savner intet ved den!
  Nu har jeg så til gengæld fundet en jeg ved jeg kommer til at elske! 🙂

  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *