Køkkenet

Jeg skrev jo at jeg vil vise jer noget af vores hus når er kommet lidt på plads. Et af de rum vi er stort set færdige med er køkkenet. Der er stadig lidt småting der mangler; såsom et billede der skal på væggen og så skal jeg have malet og opsat min tallerkenhylde (men jeg skal først finde ud af hvilken farve den skal have – nogen idéer?). Men det er småting som egentlig ikke tager så lang tid at få ordnet.
Køkkenet har vi forsøgt at holde i træfarve (jeg aner ikke hvilken træ det er?) og så var vi så heldige at finde et spisebord m. stole som passer perfekt til; både i træfarven men også i form og størrelse. På bordet har vi lige nu de lysestager som vi fik af ejendomsmægleren – jeg synes altså de er super fine!Vi har også fået nyt gulv på i køkkenet. Det gulv der var herude før havde mærker og var egentlig godt slidt. Vi blev derfor enige om at der skulle et nyt gulv til derude – og jeg ELSKER det! Jeg synes simpelthen det er så fint og så passer det rigtig godt derud til.

7 tanker om "Køkkenet"

 1. Christina

  Jeg må indrømme, at jeg også elsker vores køkken. Det er ikke så stort, men det indeholder alt det det skal 🙂 .. Jeg glæder mig dog til jeg får den tallerkenrække op herude, for så er vi HELT færdige.

  Og ja, de Poul Pava er bare super fine! Det synes jeg mange af PP-tingene er; jeg har også kopper og skåle. Jeg fik faktisk disse dækkeservietter i julegave, fordi jeg havde ønsket mig dem. Hehe.

  Svar
 2. Basuna

  Rigtig flot køkken i har fået Christina…… de der Poul Pava dækkeservietter ønskede jeg mig til jul, men fik dem ikke 🙂 De er bare så fede syntes jeg !

  Svar
 3. Christina

  Hejsa 🙂 .. Jeg er stadig igang med at undersøge hvordan man så kan gøre. Der er nemlig kommet en opdatering, så man kan ikke gøre det som jeg før har skrevet i mit indlæg. 🙂

  Svar
 4. Clara de la Cour

  Hej,

  Ved du hvordan man fjerner rammen om sine billeder på blogspot? Det er som om koderne er blevet ændret.. 🙁 Har prøvet at følge din guiden, men mine koder er ikke de samme.

  -Clara/ LA COUR by CLARA

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *