Første nat i huset

Vi sov i huset for første gang i nat; og selvom det var helt fantastisk, så var det altså også ret underligt. Jeg må indrømme at jeg ikke fik sovet ret meget, for jeg vågnede ved den mindste lyd – men er det ikke altid sådan når man skal sove et nyt sted? Men huset er helt fantastisk og jeg er sikker på, at vi nok skal blive rigtig glade for at bo her!
Igår da vi var færdige med at flytte, vores gæster var taget hjem og vi havde fået pakket lidt ud og leget med dyrene, smed Claus og jeg os i vores alternative sofa. Vi har faktisk ingen sofa, for den fra lejligheden vil vi ikke have op, så Claus lå i vores chaiselong og jeg lå i en af vores store sækkestole. Vi fik set lidt film og slappet af efter at have flyttet; det var virkelig tiltrængt!
Da vi kom i seng havde jeg lavet mig et alternativt natbord. Vi er jo vant til at sengen stod oppe af væggen, så vi har kun et natbord (vi skal have købt nye!) og da vi ikke har sat lamper op, måtte jeg til at tænke kreativt. Det blev til en taburet med en væglampe liggende på; ikke kønt, men det fungerede upåklageligt.
Igår fik vi flyttet alle vores møbler (seriøst, jeg synes vi havde SÅ mange møbler, men det tog kun et par timer at flytte det hele), og idag har vi tømt den sidste flyttekasse. Det er gået ret stærkt, men jeg må indrømme at jeg bare ville have pakket de kasser ud. Og nu hvor kasserne er pakket ud og vi er nogenlunde på plads, kan jeg begynde at vise jer billeder af huset – det glæder jeg mig til!

5 tanker om "Første nat i huset"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

 2. Christina

  Mange tak! 🙂 .. Ja, det er gået sindssygt stærkt med at få tingene pakket ud, det er helt vildt. Vi har også et par flyttekasser i kælderen, men det er fordi vi endnu ikke har købt reoler til tingene i kasserne. Forhåbentlig får vi snart købt det.

  Men jeg er typen der skriver alt ned osv. så jeg havde faktisk indrettet det meste af huset inden vi flyttede herud :p så mange af tingene havde allerede en plads fra start. 🙂

  Svar
 3. Christina

  Jeg skal nok lave indlæg løbende 🙂
  – lige nu skal det hele bare lige HELT på plads 🙂 men i løbet af idag tror jeg, at der kommer et indlæg om køkkenet.

  Svar
 4. Lille Lisa

  Tillykke med det hele – og imponerende at i allerede har pakket alt ud. Her har vi en 7-8 flyttekasser stående med bøger, blade og nips som ikke er pakket ud, og vi har boet her en måned – aner ikke lige hvor det skal placeres.

  Lisa // Lille Lisas Univers

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *