Dyrenes første tur i haven

Selvom vi endnu ikke har fået flyttet alle tingene ud i huset, så skulle dyrene altså ikke snydes for at komme ud i det gode vejr. Vi har haft lånt mine forældres bil, hvori der kan være en maaasse; så vi har været ude i huset med lidt flyttekasser og de ting dyrene ikke bruger allerede.
Jeg tror dyrene ELSKEDE at være med ude, og jeg glæder mig til at vi skal have dem ud mange flere gange i år. Næste gang må dog først blive, når vi er flyttet derud. Jeg havde taget deres løbegård med, men efter lidt tid var de ved at udrydde løbegården for græs – og så kom de ud og løbe lidt i deres snor istedet. Helt sikkert en succes.
Nu vil jeg så blive indenfor selvom det er så fantastisk vejr (øvøv), men dagen idag skal gå med at få pakket det sidste ned i kasser, så det kan blive flyttet på lørdag. Forhåbentlig bliver der dog lidt tid dag til at komme ud i haven og nyde solen. Det er altså ret vildt! Allerede på lørdag flytter vi alle møblerne, yay! 

En tanke om "Dyrenes første tur i haven"

  1. Eeyorenyk

    Ååååh. <3 Freja var med ude i snor forleden dag, og hyggede sig også. Sommetider er det rart at kunne tage dyrene med ud og hygge. Er sikker på at dine bliver glad for det. 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *