Der sker en masse i huset!

Ja, der kommer ikke så mange indlæg på bloggen som der plejer, men det er simpelthen fordi vi bruger næsten alle vores timer i huset. Det er helt fantastisk – og det er en dejlig følelse, nu hvor man begynder at kunne se fremskridt og man begynder at føle at det rent faktisk er vores!
Vi har haft venner og familie til at hjælpe os i huset; så der er blevet malet, fjernet gulvtæppe, ordnet have, fjernet kæmpe buske og planter (thank god for stærke gutter!), fået slebet gulv og alt mulig andet. Vi har jo selvfølgelig stået for mad til vores helt fantastiske arbejdende gæster. Vi har fået en weber-grill af mine forældre i indflytter gave, så det er allerede nu blevet til en del grillmad – og jeg elsker det!

En tanke om "Der sker en masse i huset!"

  1. Pingback: Der arbejdes .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *