Det er simpelthen så typisk!

Øv, hvor er det typisk! Jeg har simpelthen ødelagt vores ovn på den første dag hvor huset officielt er vores. Det er simpelthen så typisk mig – folk der kender mig ved at jeg ødelægger meget af det jeg rører ved; lidt for meget, hvis jeg selv skal sige det. Jeg havde dog troet at der skulle gå liiidt længere tid før jeg ville ødelægge noget i huset.
Jeg gjorde ovnen ren i dag – vi har gjort alt rent i køkkenet, så vi så småt kan begynde at flytte vores egne ting derud. Da jeg så var færdig, lukkede jeg ovnen og tændte for den (for at få den der lugt af rensemidlet væk), imens den var tændt begyndte jeg at støvsuge – og så lige pludselig splintrede alt glasset i ovnen bare. Pispispis! Så egentlig er det jo ikke mig der har ødelagt den, men et eller andet må jeg jo have gjort siden glasset gik i stykker. Øv!

9 tanker om "Det er simpelthen så typisk!"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

 2. Christina

  Ja, jeg aner ikke hvad der har været galt – men et eller andet var der galt. Jeg forstår heller ikke, hvis det er ovnrensen der har gjort det, for det har vi jo brugt før i de andre ovne vi har haft? Desværre er der ingen garanti på den, men man kan købe nyt glas til omkring 500kr, så det skal jo bare gøres 🙂

  Mange tak 🙂 .. Ja, det bliver så lækkert når vi lige kommer på plads! Ihj, hvor jeg glæder mig! Vi havde dyrene med ude i haven her den anden dag; jeg er sikker på det nok skal blive en succes 🙂

  Svar
 3. FamilienMuu

  Ej der må da ha været en fejl i glasset eller lign. Det lyder ret sindssygt hvis en gang overens kan gøre skade.
  Den ser ret ny ud, mon der stadig er garanti på for så burde det da dække det tænker jeg.

  Stort tillykke med hytten! Hvor er det dejligt for jer og dyrene :0)

  Mange kram herfra.

  Svar
 4. Camomilla

  Ej, hvor er det bare surt! Gad vide, hvad der er gået galt… Det er aldrig fedt at have følelsen af, man altid ødelægger noget og man så rent faktisk gør det… Øv 🙁 Men tillykke med huset anyway 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *