En vinder er fundet!

Så har jeg fundet en vinder af bloggens fødselsdags GiveAway. Og hvor var der dog en dejlig opbakning – indlægget havde fået 25 kommentarer. Desværre var der en nogle, som ikke havde noteret deres mailadresse – og det betyder at de ikke deltager i konkurrencen. Men når det bliver regnet sammen, var der 20 deltagere.
Jeg har forsøgt at gøre det mest fair ved at bruge random.org til at finde frem til en vinder. Efter at have fundet et tilfældigt person ud fra kommentarerne har jeg læst beskeden – for jeg havde jo lavet konkurrencen sådan, at man skulle skrive hvorfor man gerne ville vinde. Random.org fandt frem til at vinderen skulle blive nummer 16 – og bag ved nummer 16 er ….
Stort tillykke til Mia – som faktisk også selv blogger lige her!
Jeg har sendt dig en mail! 🙂
Og mange tak til jer andre, som deltog i konkurrencen! Forhåbentlig kommer der meget snart en ny GiveAway på bloggen.

2 tanker om "En vinder er fundet!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *