Rabarber opskrifter?

Jeg har plukket rabarber i haven! Der var simpelthen så mange og store rabarber. Jeg havde hørt, at hvis jeg nu plukkede de modne nu, så var der mulighed for at der kunne komme flere her til sommer – og det vil vi jo gerne have, ikke?
Nu kommer det store spørgsmål bare; hvad skal jeg bruge dem til? Jeg spurgte på instagram om i havde nogle lækre opskrifter med rabarber, som jeg bare bliver nødt til at prøve. Og nu spørger jeg jer – kender i nogle gode opskrifter?

3 tanker om "Rabarber opskrifter?"

 1. Henny

  Prøv at Google 'rabarberkage med marengslåg' eller 'rabarberkage med smuldredej' eller 'rabarberkage med rasp og flødeskum'.
  Du kan også lave 'rå rabarbersaft'. Det smager også himmelsk.
  behøver jeg at sige at jeg ELSKER rabarberkage ???

  Svar
 2. Henny

  Prøv at Google 'rabarberkage med marengslåg' eller 'rabarberkage med smuldredej' eller 'rabarberkage med rasp og flødeskum'.
  Du kan også lave 'rå rabarbersaft'. Det smager også himmelsk.
  behøver jeg at sige at jeg ELSKER rabarberkage ???

  Svar
 3. Pia

  Mums, vil også gerne have nogle gode opskrifter, så jeg er lige med på en 'lytter'… Har ikke selv rabarber i haven, men min far har næsten lovet mig halvdelen af deres plante 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *