Der arbejdes!

Som jeg også skrev på fb-siden, så er årsagen til stilheden på bloggen, at vi jo fik nøglen til huset i torsdags (en ekstra fødselsdagsgave til Claus, yay!) – derfor har tiden siden været brugt på huset. Der har skulle gøres rent og klar til at vi kunne komme igang med at male og sådan.
Igår var det simpelthen så godt vejr, at mine forældre og jeg gik i haven og fik lidt styr på græsset og på teressen – jeg er helt overbevist om at det nok skal blive rigtig godt, når vi lige får sat vores eget præg på det. Men jeg fik nusset lidt i haven og fik plukket nogle rabarber – men det laver jeg lige et indlæg om på et andet tidspunkt.
Idag har Louise simpelthen været så skøn lige at komme forbi og hjælpe os, så vi kunne få malet lidt. (hvis du læser med; så mange tak for hjælpen idag!). Vi har i alt 10 rum der skal males (Det lyder helt sindssygt! Heldigvis er halvdelen af rummene nede i kælderen, og dem tager vi nok først i uge 26). Vi fik malet soveværelset, værelset og køkkenet – dog skal det males en gang til, for at farven bliver helt jævn og fin. Planen er så den, at vi skal male videre på onsdag og jeg glæder mig helt vildt!

En tanke om "Der arbejdes!"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *