Kæresten bliver 25!

I dag har kæresten haft fødselsdag; han blev 25år! Hurraaa! Og traditionen tro, skulle han selvfølgelig have kanel. Han fik vidst en del på arbejdet (haha, godt det ikke er mig). Da han kom hjem fra arbejde, havde jeg købt Othello-lagkage og spurgt min mor om hun ville komme forbi.
Mine forældre havde i gavet lavet et ‘penge/kanel træ’ til Claus; så han selv kunne købe det han ville. Det var en super idé – og han blev rigtig glad for den. Derudover var det jo lavet som et træ, som vi kan bruge ude i vores have.
Af mig fik han en globus i sort/hvid, som vi for noget tid siden havde snakket om. Han snakker tit om, at han gerne vil have et atlas eller sådan noget – så nu kan han da se lidt på de forskellige lande på globussen.  Og derudover er den bare super fin at kigge på (istedet for de der grimme globusser i grønne og blå farver). Udover globussen, fik han også en parfume af mig. Den hedder 1 million – og oh gosh, hvor den bare dufter godt!
OG! Derudover havde jeg aftalt med sælger af huset at vi kunne få nøglerne til huset idag! En lille ekstra fødselsdagsgave, som han blev rigtig glad for! Nu kan vi endelig komme igang med at male og gøre klar til at vi kan flytte ind (vi må dog først sove i huset fra efter d. 1 juni – men ork, vi har en del der skal laves derude så det skal vi nok overholde).

3 tanker om "Kæresten bliver 25!"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *