Av for sa…

Ja undskyld overskriften, men jeg kunne virkelig ikke finde noget der passede bedre. Sagen er nemlig den, at jeg jo er igang med at teste veet produkter – og jeg må indrømme, at da jeg startede tænkte jeg at det var et sjovt projekt. Det produkt jeg lige har prøvet, har dog ikke været særlig sjovt.

Jeg har lige prøvet veets in shower hair removal cream, som er en creme man kommer på inden man går i bad og så fjerner man det under bruseren. Men jeg nåede ikke at have det på i mange minutter, før jeg blev nødt til at tage det af. For AV! Da jeg lige tog cremen af, sved det bare en lille smule. Dagen efter var mine ben hævede op, varme, sved og kløede som bare pokker – billedet er taget på 2. dagen. Idag er det så 3 dage siden jeg brugte cremen og mine ben er endelig ved at have normal temperatur. De klør stadig helt vildt og er stadig røde.
Jeg prøvede jo også veets hair removal creme, hvor det også sved og mine ben blev røde, men det var slet ikke så smertefuldt som dette, selvom det heller ikke var en fornøjelse dengang. Jeg skal i hvert fald aldrig prøve det her in shower-creme igen.
Er der nogle af jer der har oplevet noget lignende?

7 tanker om "Av for sa…"

 1. Bilgaardkreative

  Jeg har også testet det.. jeg prøvede under armene.. jeg bliver ikke rød af det, men min hår er åbenbart for genstridige til de produkter, jeg har ikke fundet et eneste i pakken som jeg syntes om, så tilbage til skraberen for mit vedkommende.. Godt man ikke har købt sig fattig i produkterne..

  Svar
 2. Christina

  Hejsa 🙂 .. Ja, hvis du har bare lidt allergi så vil jeg anbefale du holder dig langt væk fra veets produkter. Jeg ved ikke om jeg er modig, dum ville jeg synes passer bedre 🙂

  Svar
 3. Christina

  Jeg ved godt man skal teste produkterne inden. Men sådan noget er jeg lidt dårlig til – og eftersom at jeg godt kunne tåle det sidste produkt jeg prøvede, må jeg indrømme at jeg ikke rigtig tænkte over det.
  Uanset hvad, så synes jeg det er sygt at de er så kraftige. Og det gør altså stadig ondt 😉 hehe.

  Svar
 4. Helle Rasmussen

  Hej Christina
  Jeg har ikke prøvet dem på mig selv, af samme årsager som du har oplevet. Tænker der må være en hel del kemi i dem. Og da jeg har lidt allergi, vil jeg ikke satse på at kunne få en reaktion.
  Så jeg er skraber og skum.
  God for'nøjls med dit projekt.
  Syns det er godt at få dem testet. Egentlig syns jeg osse du er modig.
  Kram
  Helle

  Svar
 5. Eeyorenyk

  Det er derfor man skal huske at teste produkterne på et lille stykke hud inden man klasker den ud over ben, arme m.m. 😉 Nogle mennesker kan opleve allergiske reaktioner ved brug af cremerne, og det vil man netop opdage ved at teste dem på sig selv først. I så fald må man (logisk nok) ikke bruge dem, da de kan give både kortere og længerevarende gener. 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *