Nyt tøj

Kæresten og jeg har været en tur nede i byen idag for at købe lidt nyt tøj. Egentlig var det kun ham der skulle have noget nyt, men det endte (selvfølgelig) også med at jeg fik købt lidt.
Jeg fik købt nogle nye ballerina-sko. Sidste år havde jeg en del ballerina-sko, men jeg synes de hurtigt går i stykker (måske fordi jeg ikke passer godt på dem). Selvom de gør det er det simpelthen de bedste sommersko der findes! Jeg elsker at have dem på – og det er jo også derfor jeg køber dem gang på gang. Derudover fik jeg også købt nye bukser. Jeg har nogle i forvejen som er lidt for store; så da jeg skulle købe nye tænkte jeg, at jeg sikkert bare skulle have et nummer mindre – men jeg skulle faktisk have TO numre mindre. Så jeg er gået fra en størrelse L/XL til en størrelse S/M. Hvor er det vildt, at jeg allerede har tabt mig så meget. Så selvom vægten ikke siger noget, så må fedtet jo forsvinde.
Jeg har også (endelig) fået mit tastatur til min telefon med posten, men det laver jeg et indlæg om på et andet tidspunkt.

2 tanker om "Nyt tøj"

 1. Christina

  Hehe, lige præcis. Ballerinaer er SKØNNE! Altså, nu er det fordi bukserne giver sig et nummer at jeg kan passe en S/M – men det siger vi ikke til nogen 😀 det er stort anyway! Og tak 🙂
  .. Nu skal jeg bare på jagt efter dem i shorts :p

  Svar
 2. Anjaaeh

  Ballerinaer er bare de bedste lige hurtigt at stikke i her om sommeren. Jeg skal også snart have købt det årlige par 😀
  Og det er sgu godt gået med vægttabet. Jeg er meget stolt af at du er kommet så langt <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *