Lidt nyt der pynter

Da min mor og jeg igår var i Esbjerg for at lede efter en gave til kæresten (han har fødselsdag i næste uge, hvor han bliver 25!), var vi jo selvfølgelig i mange forskellige butikker – det kunne vi jo lige så godt nu vi var dernede alligevel, ikke? Vi var blandt andet i Bahne, som jo er en butik lige efter min smag. Jeg kunne selvfølgelig heller ikke lade være med at købe lidt. Jeg købte denne bil. Jeg ved ikke helt hvad der er ved den, men jeg synes bare den er SÅ flot og så kostede den kun 30kr! Jeg er nemlig kommet frem til at vi har rigtig mange blomster, vaser og lys herhjemme, men faktisk har vi ikke ret mange pynteting – og dét skal der altså laves om på nu!
Udover bilen købte jeg også disse bogstaver. Jeg har altså et eller andet med bogstaver; jeg synes det ser så fedt ud, når man pynter med sådan nogen. Jeg ville egentlig have haft dem alle i én farve, men jeg faldte pludselig over denne farvesamsætning – hvad synes i om den? Jeg er i hvert fald vild med den. Jeg synes det var oplagt at købe EAT til vores (kommende) køkken; planen er at de skal stå på tallerkenrækken, når den kommer op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *