Rofus 4år!

I dag er det Rofus’ fødselsdag – huurraaaa! Jeg synes det er vildt at tænkte på at vi allerede har haft denne hurtige nysgerrige lille lort så længe. Jeg er faktisk imponeret over at vi stadig har ham, for han lever livet farligt og tager nogle seriøse chancer. Han er min lille frygtløs!
Vi går ikke så meget op i at dyrene skal have gaver; de får nye ting, når vi finder noget eller hvis der er tilbud på et eller andet. Men jeg regner med at hvis vejret er godt i dag, så går vi os en lille tur. Forhåbentlig får jeg taget nogle billeder af vores lille tur.Og så skal i selvfølgelig ikke snydes for et sødt lille hvalpebillede af min lille bandit Rofus. Billedet er fra dengang vi fik ham; så det er en Rofus et par måneder gammel.

En tanke om "Rofus 4år!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *