Mors dag

Glædelig mors dag! Så blev det mors dag; og min mor skulle selvfølgelig ikke snydes for at blive forkælet. Jeg havde købt en stor blomst til hende (nu kan jeg selvfølgelig ikke huske hvilken slags det var). Det er i hvert fald sådan en, som hun kan have indenfor lidt og så kan man plante den ud på et tidspunkt. Derudover købte jeg også et par sølv sandaler til hende.
 
Har i forkælet jeres mor idag?

3 tanker om "Mors dag"

 1. Fru H-T

  Min mor gik desværre bort i 1997, men jeg har sendt hende mange varme tanker i dag <3
  Til gengæld er jeg blevet forkælet af min mand og datter: brunch, Mors Dags hjertet og en fisketur! 🙂

  Svar
 2. Fru H-T

  Min mor gik desværre bort i 1997, men jeg har sendt hende mange varme tanker i dag <3
  Til gengæld er jeg blevet forkælet af min mand og datter: brunch, Mors Dags hjertet og en fisketur! 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *