Lidt prints

Jeg har igen været lidt igang med at lave nogle prints. Kan I huske at jeg før har lavet nogle? Dem kan I blandet andet se her. Jeg må indrømme, at jeg synes det er super hyggeligt at lave! Planen er at disse to skal op og hænge når vi flytter ind i huset. Jeg har også nogle andre print-idéer jeg vil lege lidt med; blandt andet har jeg en idé om nogle til badeværelset. Jeg skal nok vise dem her på bloggen, når jeg har fået dem lavet.

3 tanker om "Lidt prints"

 1. Christina

  Hejsa 🙂
  Jeg kender det godt, det er bare lidt bøvlet at svare på indlæg når man bruger mobilen. Hehe.

  Mange tak, jeg elsker at lave sådan nogle. Jeg regner med at lave mange mange flere af dem (engang). Jeg har lavet dem i et gaaaammelt program der hedder PhotoDraw (det er fra 2000 og jeg ved faktisk ikke om det kan købes mere).
  Derudover så henter jeg alle skrifttyperne på dafont.com – der er der gratis skrifttyper til privatbrug. Det kan vi godt lide! 🙂

  Du må sige til, hvis der er andet du vil vide.

  Uuh, tillykke med husdrømmen! Vi får nøglen til vores drømmehus d. 1 juni 😀 og jeg glæder mig helt vildt.

  Svar
 2. Fru Ugelvig

  Hej Christina,

  Jeg er simpelthen en skovl til at få svaret på indlæg, når jeg sidder og læser dem på min telefon.. Men nu har jeg sat mig ved en computer for en gangs skyld.. 🙂

  De ser super flotte ud, jeg tænker lidt om du bare laver dem i word, og så scroller rundt i skrifterne indtil du finder den rigtige?!? Eller er der et eller andet mega overdrevet lækkert program, som jeg aldrig har hørt om.. 🙂

  Overvejer der skal produceres nogle til når vores husdrøm går i opfyldelse om 2½ måned. 🙂

  Kh Marianne

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *