De første planter til haven

Jeg har i dag plantet planter! Jeg havde fået den idé at jeg ville have jordbærplanter nu hvor vi får en have – dog kunne jeg ikke vente helt til vi var flyttet. Kender i det? Så får man en idé og så kan det faktisk kun gå for langsomt med at få det gjort?
Jeg tog i dag med mine forældre til marked ved Lillebælt. Faktisk var der ikke rigtig noget uundværligt derude. Jeg så de solgte jordbærplanter og sådan nogle var jeg simpelthen nødt til at købe med hjem. Og nu jeg havde fået dem købt, blev jeg nødt til at få dem plantet – nu jeg havde fået idéen om at de jo var uundværlige i min kommende have.
Jeg må indrømme at jeg intet ved om jordbær, så den sort jeg har købt ved jeg ikke om smager godt eller ej, men jeg prøver mig lidt frem. Sorten hedder Senga Sengana – kender i den? Derudover opdagede jeg, at man kunne få hvide jordbær (eller hvidjordbær som de hedder). Det har jeg aldrig set eller hørt om før, så det blev jeg nødt til også at prøve! Der står at de har smag af ananas, hvilket jeg bare synes er utrolig underligt. Så dem må jeg indrømme at jeg er super spændt på!

3 tanker om "De første planter til haven"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *