Hverdagsglimt #6

Så blev det tid til endnu et indlæg med hverdags glimt. Som jeg før har nævnt er dette billeder, som jeg har tager med telefonen, men som aldrig kommer videre derfra. Derfor samler jeg billederne her, for at dele nogle af mine små øjeblikke. Jeg deler dog også nogle af mine hverdagsøjeblikke på instagram; i kan finde mig der under frkstubba.

 

Min søde dejlige Tellofis. Han synes det var lidt irriterende at jeg sad med computeren nu han ville snakke, så han lagde sig til at sove ved siden af mig – sådan kan man selvfølgelig også få lidt opmærksomhed og blive nusset.

Jeg har stort set aldrig glat hår, men indimellem er det altså lækkert at have muligheden for at gøre det. Jeg glattede håret da jeg skulle til madklub – og det var faktisk første gang jeg har glattet det, siden jeg fik det farvet i marts.

Nejnejnej.. Tello er ved at få fedthale og det er jeg bestemt ikke glad for. Kan i huske da Rofus havde fedthale?  Det er simpelthen så grimt! Så vi er igang med operation Tellos-hale-skal-blive-flot-igen, så han får noget fiskeolie hver dag som skulle hjælpe på det.


Jeg er stadig igang med at teste veet-produkterne. Jeg regner med at blive færdig i weekenden, og så kommer der selvfølgelig et endeligt indlæg på bloggen. Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke har prøvet det er wax; jeg venter nemlig på at mine hår vokser sig lange nok, så det kan bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *