Så kom korkhuset i brug

Jeg ville lige vise jer, at jeg har fået min hjemmelavede korkhus i brug! Jeg har ikke rigtig en plads til den herhjemme (så er det heldigt at vi flytter om under en måned), men jeg synes alligevel at den skulle stå fremme nu den er færdig. Lige nu pynter 2 biografbilletter, et gammel gammelt billede af kæresten og jeg, det sidste billede er et af min bedstefar og jeg fra min gallafest. Af en eller anden grund, bliver jeg bare så glad når jeg ser på de to billeder.
Nu skal jeg bare liige i Søstrene Grene efter tape. Det tape jeg har på nu er fra Tiger og klister noget så elendigt. Hvor køber i jeres farvestrålende tape? For jeg skal bestemt af noget med en masse farver.

3 tanker om "Så kom korkhuset i brug"

  1. Birgitte

    Hej Christina

    Kirkesjov.blogspot.dk har en webshop, hvor man kan købe maskingtape. Jeg har købt meget tape der. Jeg kan ikke huske, hvad hendes webshop hedder.

    Kh Birgitte

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *