Eftermiddagshygge

Hvis i følger mig på instagram, så ved i at jeg har haft travlt med at lave en kage med fondant. Jeg havde nemlig sådan en lyst til at bage kage, så jeg besluttede at spørge mine forældre og min bror om de ikke ville op og have kagen (så havde jeg ligesom en grund til at bage). Desværre havde jeg fondanten i køleskabet og var utålmodig med at få det stuetemperatur – det resulterede jo så bare i, at det blev hårdt og krakelerede. Det er derfor roserne er så grimme, men man lærer vel af sine fejl.
Jeg havde dog oveni kagen lavet frugtsalat med vanillecreme – som blev spist med velbehag. Jeg havde skåret pære, æble, honningmelon, jordbær, kiwi, grønne vindruer og banan i små stykker og så havde jeg købt en færdiglavet vanillecreme (fy Christina!). Jeg blandede vanillecremen med flødeskum, så den blev mere luftig og let. Mmmmh, det smagte virkelig godt!
Som en lille snack, havde jeg skåret agurk, rød peber og gulerødder i stave og dertil havde jeg købt noget dip. For at gøre det lidt mere specielt, havde jeg brugt en af peberfrugterne som skål til dippen; jeg synes selv det ser super fint ud. Jeg var faktisk lidt spændt på om min bror ville spise det (han hader sunde ting), men han tømte faktisk fadet – måske det var fordi der var dip til? I Hvert fald, så er det en super nem og lækker snack.
Hvad har i lavet på sådan en dejlig søndag?

4 tanker om "Eftermiddagshygge"

 1. Christina

  Ja, jeg synes det er en lidt sjov idé! Man skal selvfølgelig bare lige huske at købe en peberfrugt med flad bund til formålet, ellers dur det ikke.

  Det lyder da hyggeligt at have været sammen med venner og kæreste; det klager man da ikke over 🙂

  Svar
 2. Julie Stuhr

  Det ser jo lækkert ud 🙂
  Hvis du køber den der Karolines vaniljecreme skal du bare piske den inden servering, så behøver du ikke flødeskum. Og læg den i fryseren en halv time inden. Mhmm! 😀

  Svar
 3. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Sjov idé med peberfrugt som skål! 😀

  Jeg har ikke lavet det vilde, har blot nydt formiddagen sammen med to af mine bedste veninder og min kæreste – hvor han var sød og lave pandekager til os 😀
  Og så har jeg været ude i min lejlighed, jeg lige er flyttet fra i går, fordi der skulle gøres lidt rent, og så har jeg været sammen med kæresten resten af dagen 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *