Grillvejr

I går aftes var vi hjemme ved svigerforældrene og grille. Kæresten og jeg var kommet på, at vejret jo perfekt til det! Så derfor ringede vi til svigermor og spurgte om hun ikke synes det var en god idé – og heldigvis synes hun det! Vi spørge Louise om hun også ville med – det ville hun gerne, så hun kom også. Svigermor  hentede os, så vi kunne handle først – så kunne vi få det grillmad vi havde lyst til. Det blev til lidt af hvert; pølser, spareribs, salat og pastasalat. Selvom jeg normalt ikke spiser pasta, så var jeg altså nødt til at smage svigermors pastasalat, for det smager bare godt!
Det var super hyggeligt! Vi sad faktisk udenfor og spiste; og faktisk synes jeg ikke det var særlig koldt. Det kan selvfølgelig godt være fordi jeg havde taget en stor trøje på. Da vi havde spist rykkede vi indenfor, for de skulle se en eller anden fodboldkamp… Fedt.
Jeg glæder mig til at vejret bliver bedre og bedre, så vi kan få grillet noget mere. Jeg elsker nemlig at grille – og jeg synes det er så hyggeligt, når man kan sidde udenfor og spise. Snart får vi jo have, så vi har mulighed for selv at grille.Har nogle af jer været ude og grille endnu i år?

4 tanker om "Grillvejr"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

  2. A + K = ♥

    Åååh, det er så hyggeligt at grille – har endnu ikke været igang i år, men det kan aldrig vare – kød fra grill smager bare så fantastisk! Det ser rigtig lækkert ud (:

    – Anne

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *