4 uger!

Nu er der kun 4 uger til vi får nøglen – og jeg glæder mig helt vildt! Vi er så heldige at vi får nøglen en lørdag og så har vi fri ugen efterfølgende, så vi kan komme igang med at male, for det trænger det til. Jeg er ikke så glad for farvede vægge; og huset består af et lilla bryggers, et lyserødt køkken, en coralfarvet gang osv.
Forresten; den tallerkenrække i kan se på et af billederne har jeg fået lov til at beholde. Dog vil jeg lige have den malet – og så skal den bruges til diverse kogebøger.

6 tanker om "4 uger!"

 1. Christina

  Hehe. Jeg giver dig helt ret; jeg ville heller ikke kunne bo i med rum i kraftige farver. Jeg tænker, at vi maler væggene hvide og så kan jeg altid male nogle malerier som er dejlig farvestrålende (dem kan vi jo bare male om, hvis de ikke passer til os mere).

  Haha, hvor sjovt at du stadig kan huske den lejlighed. Jeg må også indrømme, at da vi var ude og se huset var det svært at se rummene ordentlig, fordi man blev så fokuseret på farverne :p

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Jeg giver dig helt ret; jeg ville heller ikke kunne bo i med rum i kraftige farver. Jeg tænker, at vi maler væggene hvide og så kan jeg altid male nogle malerier som er dejlig farvestrålende (dem kan vi jo bare male om, hvis de ikke passer til os mere).

  Haha, hvor sjovt at du stadig kan huske den lejlighed. Jeg må også indrømme, at da vi var ude og se huset var det svært at se rummene ordentlig, fordi man blev så fokuseret på farverne :p

  Svar
 3. Eeyorenyk

  Hold da op en farvelade. Jeg har aldrig forstået de mennesker der kan bo med en farve i hvert rum – Når de så tilmed har sytten forskellige rum (og dermed også farver). :S
  Dengang jeg kiggede på lejligheder så jeg flere i samme princip. I dag husker jeg stadig én specifik, der simpelthen var så gennemgribende hæslig og pangfarvet i samtlige rum at ens øjne bare skreg, alene ved billederne. O_o

  Svar
 4. Eeyorenyk

  Hold da op en farvelade. Jeg har aldrig forstået de mennesker der kan bo med en farve i hvert rum – Når de så tilmed har sytten forskellige rum (og dermed også farver). :S
  Dengang jeg kiggede på lejligheder så jeg flere i samme princip. I dag husker jeg stadig én specifik, der simpelthen var så gennemgribende hæslig og pangfarvet i samtlige rum at ens øjne bare skreg, alene ved billederne. O_o

  Svar
 5. tiinerdk

  Hold op nogle hæslige farver, kan dælme godt forstå i vil have det malet. Det kommer da også til at se mega godt ud med hvide vægge 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *