Fødselsdags GiveAway!

Så blev det tid til en lille fødselsdags GiveAway – og det er en lille en af slagsen. Jeg må indrømme, at min hjerne ikke har tænkt særlig meget i ‘gave baner’ her på det sidste, pga. en masse andre ting. Men derfor skal I jo ikke snydes for en Give Away, nu hvor bloggen fylder 2 år!
GiveAwayen indeholder; en mini kommode, opbevaring til skrivetilbehør, penneholder, brevbakke og notespapirholder.
For at deltage skal du: (og du behøver altså ikke en blog for at deltage!)
Skrive et indlæg her på bloggen; hvori du skriver hvorfor lige præcis du skal vinde og hvis du vinder, hvilken model du ønsker (stjerner eller prikker). Derudover skal du også huske at skrive dit navn og din mail i kommentaren (det er vigtigt med mailen; hvis du ikke har skrevet den, er kommentaren ikke med i konkurrencen!)
Du kan deltage indtil mandag d. 27 maj kl. 18.00. 
Vinderen vil blive fundet og offentliggjort umiddelbart efter.

DER ER FUNDET EN VINDER!
Tryk her for at se hvem der vandt.

25 tanker om "Fødselsdags GiveAway!"

 1. Pia

  Vi har brugt en dag i pinsen på at rydde op på 1. salen (børneafdeling) og der er virkelig blevet sorteret med hård hånd. Så lidt nyt deroppe, vil friske op… Dette sæt med stjerner vil vække vild jubel hos min datter og pynte på hendes hvide skrivebord 🙂

  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

  Svar
 2. Frk. Hansen

  Så fint et sæt! Jeg er ret pjattet med prikkerne… Da jeg er arkitektstuderende og krea-dame så er der nok af blyanter, perler og papir der skal holdes styr på. Og det er lige sådan et sæt jeg har brug for! Jeg er ret sikker på lidt pastel spraymaling ville give dem et fint udtryk udenpå og beholde de sort/hvide prikker indeni.. Tror de ville blive SÅ fine 😉
  Jeg krydser alt hvad krydses kan for held i min retning..
  Hilsen Frk. Hansen
  http://www.frkhansen.dk -Nu med give away på bloggen 🙂

  Svar
 3. Eeyorenyk

  Jeg er på stjernerne. Kunne godt bruge sådan et sæt, og ved allerede at den lille kommode ville komme til at indeholde smykker, hårnåle etc. som snart ligger og flyder overalt. Og det oprindelige kontortilbehør tror jeg kunne gøre sig godt som pensel-holder m.m. til makeuppensler/børster osv. 🙂

  Svar
 4. Kristina K

  Nej, hvor er de fine:)

  Jeg kunne godt bruge sådan nogle til min store datter der altid har et værre rod på sit skrivebord.
  Jeg vil helst vinde den med stjerner;-)

  Svar
 5. K

  Jeg elsker elsker elsker stjerner – og jeg håber at vinde fordi min fine æske fra House Doctor lige er gået i stykker. Så nu ligger alle mine smykker i en stor rodebunke og det duer altså ikke 🙂

  Svar
 6. Lene L

  Vil ville elske at vinde disse skønner sager, da jeg snart skal flyttet i ny lejlighed, og ENDELIG kan få et “hjemmekontor/arbejdsplads”.
  Jeg er helt pjattet med prikkerne!

  Svar
 7. Mette

  Hej

  jeg skal vinde fordi mit kontor er så rodet at jeg ikke kan finde hoved og hale i det. Jeg bliver desværre arbejdsløs inden længe og skal derfor til at skrive mange ansøgninger, derfor kunne det være dejligt med et pænt og ryddet skrivebord

  Hvis jeg er den heldige vil jeg gerne vinde det med prikkerne.

  Mvh. Mette (mette.knk(a)gmail.com)

  Svar
 8. Maria

  Jeg vil gerne vinde den model med prikker, da jeg skal på efterskole efter sommerferien! Det vil være super praktisk og pænt at have disse stående på et skrivebord, især da vi ikke må hænge noget op på væggene.
  Mvh Maria Møller
  mariamoeller@live.dk

  Svar
 9. Irene

  Jeg vil gerne vinde den med stjernerne. Jeg ejer ikke engang noget skrivebord! Så alt sådan noget ligger bare på pladen under sofabordet. Lidt mere orden i det ville jo ikke skade.
  ireneejensen @ hotmail . com

  Svar
 10. maibritt

  nøjs de er fine. Jeg ville godt vinde den med prikker – jeg er bare en prikker pige ;P Jeg skal vinde fordi jeg er ved at øve mig i alt det der med neglepynt og jeg mangler et sted at opbevare det og der er de her jo helt perfekt. De er vildt fine 😀

  Maibritt // Maibrittj_@hotmail.com

  Svar
 11. Anonymous

  skønne sager 🙂
  jeg vil super gerne vinde dem med stjernerne…. fordi jeg… elsker stjerner 😉 det kunne være skønt at have stående på skrivebordet så jeg kunne holde lidt styr på mine ting sammentidig med at det er rigtig dekorativt 🙂
  mvh monika meldgaard

  monsemeldgaard@live.dk

  Svar
 12. tiinerdk

  Ej hvor har du lige fundet dem henne? De er da mega flotte! Jamen jeg vil super gerne vinde den med stjerner fordi jeg faktisk ikke ejer noget som helst på mit skrivebord der kan holde noget for mig, så det ville da være fedt med sådan en organizer 😀

  Cathrine
  //tiiner.dk
  tinerdk(a)gmail.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *