Bloggen fylder 2 år!

[source][/source]

Hurraaaaa – idag har min blog eksisteret i 2år. Tak fordi I har haft lyst til at følge min blog i så lang tid; det sætter jeg virkelig pris på og det varmer helt vildt! Jeg håber på at min blog vil eksistere i mange mange år fremover – for jeg elsker virkelig at dele ting med jer læsere. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke rigtig fejre bloggens fødselsdag herhjemme, men jeg synes da det er en milepæl, at den allerede har været til i 2 år.
… Og fordi bloggen har fødselsdag, så skal det fejres! Jeg har tænkt at fødselsdagen skal fejres med en lille GiveAway – hvad den indeholder må i vente med at se. Så hold øje med bloggen, for i løbet af i dag sætter jeg en GiveAway igang!

4 tanker om "Bloggen fylder 2 år!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *