Behind The Blog: ByKirsti

Nu har søde Kirsti fra bloggen ByKirsti været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds ‘behind the blog’.

Fortæl om dig selv; hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du?
Navnet er Kirsti og alderen er 29år UNG. Jeg er generelt tosset med alt kreativt der involvere garn. Jeg er bosat på Falster sammen med min bedre halvdel gennem knap 10år og vores søn Noah på 6år.
Jeg er uddannet socialrådgiver men går desværre arbejdsløs pt, tiden bliver udnyttet til legeaftaler for knægten og udfoldelse af mine kreative sider.
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor?
Kreativ – fordi ja det er jeg! Omsorgsfuld – det betyder meget for mig at mine venner og familie har det godt og kan jeg hjælpe så gør jeg det. Fuld af temperament – det er altså ikke min skyld, det er det ikke, det er hårfarven der gør det.
Hvor ser du dig selv om 5 år?
Helt sikkert i noget arbejde med belastede unge. Hvad angår hjemmefronten er der nok ikke de store ændringer hverken når det kommer til antallet af børn eller bopæl.
Hvad er din største drøm?
Bum, bum den er svær. Selvom det lyder totalt kliche er det nok bare at vi (min familie og jeg) har det godt. Jeg er typen der ligger ret lidt vægt på det materielle men en hel del vægt på trivsel.
Hvad er dit bedste minde?
Helt klart fisketure med min far. At sidde i cykeltraileren midt om natten på vej på fisketur, at sidde i mørket en lun sommernat og lytte efter hvornår klokken på stangen dingede for så var der bid. Forventningen om, om det nu var en stor fisk og hele stemningen. Ingen forestyrrelser bare ren hygge.
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved.
Hmmm, laver jeg en fejl i et strikke-/hækletøj og jeg ved den er der så skal den rettes selvom den er så lille at det ikke ses. Laver jeg videre på projektet uden at rette det ender jeg med at trevle det hele op og rette fejlen.
Hvad fik dig til at begynde at blogge?
En veninde hjalp mig i gang, til at starte med brugte jeg ikke bloggen ret meget men pludselig fangede bloggeriet mig mere og mere og nu er der i snit 10-14 indlæg på bloggen om mdr.
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog?
Jeg blogger fordi jeg synes det er hyggeligt, et egentlig mål har jeg ikke -og dog. Mit mål er at blogge så længe og i det omfang jeg synes det er sjovt og hyggeligt og stoppe hvis det en dag i stedet bliver en pligt.
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste?
Det bedste er helt sikkert hele stemningen i blogland, kommentarerne og den måde folk inspirere hinanden på og samler inspiration hos hinanden. Det værste, hmmm jeg synes faktisk ikke der er noget skidt.
Hvad blogger du mest om?
Kreativitet både for børn og voksne og min passion for hæklede og strikkede ting og sager.
Hvorfor hedder din blog det den gør?
Det giver nok sig selv, fordi det er mig der står bag ByKirsti
Hvordan er du kommet så langt med din blog?
Et stykke af vejen er giveaways jo en god måde at trække nye læsere til, derudover tiltrækker mine DIY’s en del men i sidste ende er bloggen for min egen skyld, fordi jeg synes det er hyggeligt at blogge og kigge tilbage på tidligere indlæg og jeg er sikker på at det skinder igennem på bloggen at jeg synes det er sjovt og hyggeligt at dele mine kreative tanker og ideer samt hverdag.
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog?
At det skal være forholdsvis neutralt og behageligt for øjnene at kigge på.
Tager du hensyn til noget eller nogen, når du blogger? Er der noget du aldrig kunne finde på at skrive på din blog?
Jeg prioritere ærlighed på min blog. Det er noget der ligger mig meget på sinde efter jeg er begyndt at have sponsorerede indlæg/giveawasy hvilket også er grunden til at jeg har lagt mine holdninger til emnet på bloggen. Der er som udgangspunkt ikke noget jeg ikke vil skrive om men jeg holder mig jo til bloggens tema ‘kreativitet og familieliv’ da det er det jeg synes er interessant at skrive om.
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor?
Mest kreative blogs for at samle inspiration og så blogs om familieliv med ideer til børneaktiviteter.
Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen?
Egentlig hører jeg det meste, det afhænger af situationen. Til træning: dance, pop, klub hits. Meditation: klasisk, generelt: hvad knægten fyre af på sin Ipad. En bestemt guidet meditation må være gengangeren da alt det andet tit kommer i stimer.
Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise?
Sushi, sushi, sushi!
Hvad var dit sidste køb? Og hvad bliver det næste?
Blandede ting i Søstrene grene -tefiltre, garn, massagedims. Det næste sikkert en hækleopskrift.
Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng?
Drikker cola og drikker cola -damn skal vist skrue ned på forbruget.
Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor?
Our greatest glorie consist not in never falling, but in rising every time we fall!
Helt sikkert dette citat fordi jeg synes det er vigtigt at turde fejle og lære af sine fejl.
Link til bloggen: www.ByKirsti.blogspot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *