NOTD: LOVE U 24/7

For noget tid siden købte jeg jo en masse MUA-produkter – og denne neglelak er en af dem. Det er en fin lilla lak, som hedder love u 24/7. Den var super lækker at komme på, for selvom den måske ser ud som om den striber, så glatter det sig selv ud, fordi den er ret flydende; super smart!Jeg er helt vild med farven! Jeg bliver helt glad af at se på mine negle. Jeg er spændt på hvor lang tid den holder, for jeg har aldrig prøvet MUAs lakker før. Er der nogle af jer, der har prøvet lakker fra MUA? Jeg har også købt en anden lak derfra, den glæder jeg mig altså også til at prøve.
Wow, det er længe siden jeg har lavet et negleindlæg. Men det er faktisk fordi jeg i laang tid ikke har haft neglelak på; men det skulle gerne være slut nu. Jeg har en idé om at jeg vil begynde at have farverig neglelak på, nu det er ved at blive sommer – er der noget man kommer i bedre humør af end farver om sommeren? I think nok.

2 tanker om "NOTD: LOVE U 24/7"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *