Min buksedragt

Jeg skrev i et tidligere indlæg, at jeg havde købt mig en buksedragt. Der er et par stykker der har spurgt hvad det er for en buksedragt jeg har købt, så derfor dette indlæg.
Jeg har snakket længe om at jeg så gerne ville have en buksedragt, da jeg virkelig synes de er smarte! Jeg får fornemmelsen af sommer, sol og varme, når jeg ser en.. Hvorfor ved jeg egentlig ikke.. Måske letheden ved den? I så fald, blev jeg så glad da jeg opdagede at ONLY havde lavet denne buksedragt. Efter jeg har tabt mig (og stadig er igang) kan jeg passe mere og mere tøj – og det er helt fantastisk! Jeg glæder mig så meget til jeg skal begynde at bruge denne buksedragt, nu skal sommeren bare lige komme først.
Buksedragten jeg har købt er fra ONLY og fås i farverne sort og grå (jeg synes mere den grå ser cremefarvet ud).
Jeg havde før linket til smartgirl, men! Smartgirl har skiftet navn til Stylepit. Men det er stadigvæk de samme produkter de forhandler – så der er masser af buksedragter at vælge imellem. Du finder Stylepits udvalg af buksedragter her.

3 tanker om "Min buksedragt"

 1. Christina

  Jeg ved heller ikke om jeg kan være en, men jeg VILLE have den :p og forhåbentlig kan jeg bære den bedre og bedre jo mere jeg taber mig. Hehe.

  Svar
 2. Mia

  Hvor er den fin! Elsker buksedragter!!
  Kommer, lige som dig, til at tænke på sol&sommer når jeg ser dem!
  Har dog aldrig ejet en selv, da jeg tvivler på at jeg kan bære sådan en .. måske jeg skulle overveje det alligevel!
  Håber i hvert faldt at du bliver glad for din 🙂

  Svar
 3. Mia

  Hvor er den fin! Elsker buksedragter!!
  Kommer, lige som dig, til at tænke på sol&sommer når jeg ser dem!
  Har dog aldrig ejet en selv, da jeg tvivler på at jeg kan bære sådan en .. måske jeg skulle overveje det alligevel!
  Håber i hvert faldt at du bliver glad for din 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *