Dyrene

Det er altså utroligt! Jeg ville tage billeder af dyrene idag – ja, jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg bliver ved med at prøve, for det bliver aldrig godt. Jeg fik taget rigtig mange billeder, men der var faktisk kun 2-3 stykker der kunne bruges. De resterende billeder var enten uskarpe, grimme, slørede eller bare i det hele taget ubrugelige. Hvor er det altså utroligt at mine dyr skal være så svære at tage billeder af, øv!
Jeg tror jeg måt opgive, at tage opstillede billeder af dyrene – det er jo tydeligvis kun mig der synes det er en god idé. Så må jeg tage hverdagsbilleder af dem indimellem istedet, det er vel også bedre. De to ovenstående billeder var to jeg fik taget, imens jeg var igang med at redigere (og smide ud) i de andre billeder – og faktisk er de to bedre end nogen af de andre jeg fik taget. Utrolig nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *