Madklub #3

Igår var jeg hjemme ved Tanni og spise. Det var tid til vores 3. gang madklub og denne gang skulle vi være hos hende. Desværre kunne P. ikke komme alligevel. Tanni og jeg besluttede os dog for at spise sammen alligevel, nu hvor hun havde handlet ind, forberedt en masse og gjort det super hyggeligt i lejligheden.
Til forret fik vi lakseroulade; noget som jo altid smager godt. Hun havde pyntet det med rød kaviar (noget som jeg aldrig har smagt før), og det smagte bare super godt sammen. Det er altid fedt at prøve nye ting – og så rent faktisk at kunne lide det! Det smagte så godt, at vi begge fik to gange af det. Tanni havde besluttet at vi til hovedret skulle have noget god almindelig dansk mad. Valget faldte derfor på grønlangkål, kartofler og hamburgerryg – og faktisk er det min livret, så jeg var rigtig glad for valget! Tanni havde aldrig prøvet at lave det før, men det var helt sikkert en succes.
Nu skal vi lige have snakket sammen om hvornår næste madklub skal være. Jeg er den næste der skal holde det, men jeg har også lige en flytning der fylder.. Så nu må vi se hvordan vi får løst det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *