Jeg tester veet-produkter, del1

Jeg er jo igang med at teste forskellige hårfjerningsprodukter fra veet gennem buzzador. Det er altså en super mulighed, og jeg vil derfor gerne dele mine meninger om de forskellige produkter med jer. Jeg har valgt at dele det over flere indlæg.
Veet – Suprem Essence
Dette er en spray on creme, hvilket jeg synes er rigtig smart – så behøver man ikke få cremen på fingrene, når man smører huden ind.
Jeg stillede mig op i vores badekar – for ikke at få creme over det hele – og sprayede benene ind. Da jeg var færdig var det bare at vente de 3min. de siger man skal bruge. Da jeg kiggede efter de 3min. var der ikke sket det store, så jeg lod det derfor blive siddende i yderligere 3min (det må max sidde på huden i 6min). Da jeg vaskede det af, synes jeg kun produktet havde fjernet mine hår på benene i pletter. Jeg ved ikke om det er fordi mine hår er tykkere end gennemsnittet eller hvad, men det var først efter 2 gang med produktet, at mine hår var nogenlunde væk. Men huden bliver super lækker blød bagefter.
Veet – Hair Removal Cream
Inden jeg begyndte at bruge det her produkt, tænkte jeg at det var super smart at det var lavet til korte hår. Jeg synes tit at hårene skal have en vis længde før det virker – og jeg gider altså ikke gå rundt med lange hår på mine ben.
Jeg smurte cremen på mine ben (som der står i anvisningen) og så ventede. Cremen skulle sidde på i 3-6min. og så skulle det fjernes. Efter kort tid begyndte det at svide en smule, men jeg lod det dog sidde tiden ud og fik cremen af. Da jeg fik cremen af, synes jeg dog at det begyndte at svie endnu mere. Jeg var faktisk ude efterfølgende og prøve at skylle mine ben igen (og prøvede også med en svamp) i håb om at det ville få svien til at forsvinde, men det hjalp ikke. Dagen efter havde jeg sår på benene (ved hårsækkene) – og det blev ved med at svie! Det er bestemt ikke et produkt jeg vil bruge igen! Jeg ved at webmor (som også har lavet et indlæg om nogle af veet produkterne) også oplevede samme reaktion som jeg gjorde – har du oplevet det?
Nu har mine hår dog fået en vis længde igen; så nu vil jeg igang med at teste veets wax strips. Den er jeg virkelig spændt på! Hvis det virker – og hvis det ikke er så smertefuldt som jeg har en idé om – så er det helt sikkert noget jeg skal prøve igen.

6 tanker om "Jeg tester veet-produkter, del1"

 1. Christina

  Det er i hvert fald noget skrammel, det der spray! Det vil jeg aldrig prøve igen. Jeg havde faktisk tænkt at jeg ville prøve voksen her i weekenden, men nåede det ikke. Forhåbentlig når jeg det i løbet af ugen 🙂

  Svar
 2. Carina

  Jeg har ikke selv haft problemer med Hair Removal-cremen, men så et program på DR1 eller TV2 engang, hvor der faktisk var en der fik brandskader på benene (efter ætsning) efter at have brugt den der spray. Så den har jeg holdt mig fra!

  Jeg har endnu ikke haft modet til at springe ud i voks-strips, men glæder mig til at høre hvad du synes! Min mor har brugt dem og hun synes det er rart at hun kunne gå 3 uger uden at barbere ben.

  Sikke jeg plaprer! 😉

  /Carina
  http://carinaliving.bloggersdelight.dk

  Svar
 3. Christina

  Ja, har haft samme erfaringer. Jeg giver dig ret i at sprayen egentlig var god nok at bruge, men resultatet var ikke helt 100.
  Har du prøvet den i badet endnu? Jeg har en plan om at det er den næste jeg skal prøve nemlig.

  Svar
 4. Belinda

  Kan se du har haft samme erfaringer som jeg selv, med sprayen er egentlig fin nok, men ikke fjerner hårene 100 % ordenligt.
  Og den creme ja den brænder/etser ens hårsække og hud mv. alt alt for kraftigt! Og er slet ikke behageligt og gør mega ondt.

  Svar
 5. Christina

  Nej, jeg må også indrømme at min skraber stadig er min favorit. Jeg synes det er ærgerligt at man skal efter det flere gange, for at hårene er væk. Eller at (som jeg jo har oplevet) man får sår af produktet. Forhåbentlig er nogle af de andre produkter bedre 🙂

  Svar
 6. Bilgaardkreative

  jeg har samme oplevelse med det første produkt som dig, jegsyntes ikke det har den storeeffekt.. jeg har ikke oplevet af det svier når jeg bruger det andet produkt,men syntes ikke jeg får fjernet alle hårene med dette produkt. jeg har endnu ikke fundet en erstatning for min skraber, men er ikke færdig med og teste produkter endnu.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *