Korskro Marked

Vi har i dag været til korsko marked med Louise og hendes kæreste – der mødtes vi med deres søster (Annette der har børnetøjsbutikken kids-world) og hendes to skønne tøser. Jeg synes altså det er så hyggeligt at gå derude – også selvom vi faktisk ikke fik købt noget.

Louise og jeg havde forberedt os på det værste. Fordi det regnede helt vildt igår, blev vi enige om at gummistøvler nok var en god idé – og det var det, da der var ret mudret derude. “Kæresterne” havde ikke gummistøvler på – og de var ret trætte af alt mudderet. Hehe.
… Og når man har to små tøser med, så skal der selvfølgelig prøves forskellige forlystelser! Vi plejer normalt ikke at være ovre i tivoli-delen, når vi er til markeder – mest fordi kæresten faktisk ikke gider. Men det fik vi heldigvis mulighed for i dag; til min fordel, for jeg elsker forlystelser! Der blev prøvet både rolige og vilde forlystelser. Louise og jeg var med den ældste af pigerne oppe i den vildeste på pladsen (de nederste billeder). Den var måske lige vild nok, men samtidig var den altså også super sjov! Det var dog ikke en forlystelse jeg ville prøve 2 gange i streg.

Louise og kæresten tog med herhjemme og er her endnu. Der er planer om, at vi (læs: de) skal se fodbold her i aften. Selvom jeg ikke selv gider se fodbold – er jeg sikker på at det nok skal blive rigtig hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *