Dyr af køkkenruller (diy)

Hvis man har små børn – eller lige som mig er pædagog – er det rart at have nogle nemme ting at gå til. Derfor synes jeg rigtig godt om toiletruller/køkkenruller, da man kan lave mange forskellige sjove ting af det.
Fx kan man lave disse dyr. De er lavet af køkkenruller der er skåret midt over. Det øverste af rullen bliver bøjet ind, så man får skabt ørene på katten (eller det dyr man nu vil lave). Derudover tilføjer man bare det man synes den skal have; fx knurhår, øjne, mund og hale. Det er hyggeligt at sidde med – og det er altså nogle skønne dyr der bliver skabt – og mulighederne er jo uendelige.
Jeg har også lavet blomster af køkkenruller med børnene på arbejdet. Jeg skal lige se om jeg kan få taget nogle billeder af dem. Det er nemlig også en super sød idé.

2 tanker om "Dyr af køkkenruller (diy)"

 1. Christina

  Du tager bare alt hvad du kan bruge 🙂
  – jeg har jo arbejdet i en børnehave i snart 2 år nu (og mine praktikker var også i SFO og børnehave). Jeg regner med at jeg med tiden vil lave flere og flere indlæg omkring de ting vi laver i børnehaven 🙂

  Svar
 2. Mette

  Ej hvor er de fine og søde! Kan være at jeg skal prøve at lave dem nu her når jeg skal i min sidste praktik som er i en børnehave. Det er altid godt at få en masse ideer og inspiration til noget man kan lave i praktikken. Jeg har ikke så meget erfaring med børnehave børn, da jeg i min sidste praktik var i SFO og de kan jo en helt del mere, når det gælder klippe, klistre og sy. 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *