Nu med hvidt bord

Så blev mit bord hvidt! Det tog dog en del længere tid at male end jeg havde regnet med, fordi jeg gav den tynde (men mange!) lag, for at malingen skulle blive jævn og ensfarvet og ikke mindst fordi jeg ikke ville have at malingen skulle løbe – jeg brugte faktisk cirka 2½ spraydåser at male bordet. Jeg er godt tilfreds med resultatet og jeg er sikker på at jeg nok skal finde et godt sted til den i det nye hus! Jeg har selvfølgelig taget de dårligste billeder nogensinde, men forhåbentlig kan i få en idé af at bordet er blevet helt hvidt (og blankt). Jeg har lidt flere ting jeg skal have malet, men jeg overvejer at vente til vi er flyttet, så jeg kan male det i min egen have istedet for at rende hjem til mor og far hver gang der skal males.

2 tanker om "Nu med hvidt bord"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *