Jeg er igang med at male bord

Jeg har tidligere i dag vist på min facebookside (som jeg i øvrigt synes i skal følge, hvis i ikke allerede gør det), at jeg var igang med at male et bord. Jeg er desværre ikke blevet helt færdig endnu, men jeg er godt på vej.
Engang for læænge siden (altså mens jeg stadig boede hos mine forældre) malede det her bord hvidt med en pensel. Malingen begyndte så at løbe og det blev bare ikke særlig pænt. Dengang lagde jeg bordet væk og jeg har egentlig ikke tænkt på bordet. Ikke før jeg for nogle dage siden kom i tanke om at jeg da engang havde haft sådan et bord. Og selvfølgelig havde min far gemt bordet (min far gemmer alt – det er helt fantastisk!), så fordi vejret var godt, gik jeg i dag igang med projektet.
Først skulle jeg jo have slebet det meste af den gamle maling af, så bordet blev jævnt. Hold nu op, hvor tog det lang tid. Jeg havde en idé om at det ville være hurtigt at gøre, men nejnej. Det var næsten umuligt at få sandpapiret ind i de små kroge og hjørner som bordet har. Men det lykkedes! Da jeg så fik det gamle maling slebet væk, skulle jeg igang med at male. I stedet for at forsøge med en pensel igen, valgte jeg at gøre det med spray – og det var et godt valg, for overfladen blev super fin. Jeg er dog ikke færdig endnu, men håber på – hvis vejret er godt – at jeg kan blive helt færdig med den i morgen.
Jeg håber på at jeg kan blive færdig i morgen, og så skal jeg selvfølgelig nok vise jer det færdige resultat.

En tanke om "Jeg er igang med at male bord"

  1. Pingback: Udestuen | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *