Om 6 uger!

Jeg tæller ned, det er der ingen tvivl om! Nu er der kun 6 uger til vi får nøglen til vores hus – og hold nu op, hvor jeg glæder mig. Det er helt vildt. Det er lidt underligt at tænke på, at vi skal flytte i hus – vores eget hus – det er altså ret stort! Jeg har virkelig lyst til at begynde at pakke det hele sammen herhjemme, men det er jo lidt skørt når der stadig er så lang tid til.

7 tanker om "Om 6 uger!"

 1. Christina

  Ja, er det ikke sødt? Min mor kalder det for et dukkehus; fordi det er så småt og hyggeligt ud. Hehe.

  Det skal nu nok komme 🙂 hvis det er en drøm du har, går det jo nok i opfyldelse. Men jeg giver dig ret, det er dyrt at flytte – så uddannelse (med en su) er nok ikke det bedste 🙂

  Svar
 2. Sabrina

  Sikke et sødt hus 🙂
  Kan godt forstå i glæder jer!
  – er faktisk lidt misundelig, vil os have mit eget HUS, men det passer bare ikke så godt med uddannelse og så et nyt hus 🙂
  Så det kommer nok en dag.
  God søndag
  Kh Sabrina

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *