Ups and Downs #11

Opture:
 • Vi har været ude og se huset igen – og jeg glæder mig virkelig ustyrlig meget til vi får nøglen! Det bliver helt fantastisk, det er jeg helt sikker på.
 • Jeg har købt mig en buksedragt; så sommeren kan bare komme an.
 • Kan man andet end være i godt humør ved det her vejr? I think not.
 • Jeg har foræret mig selv Thomas Rodes kogebog om Stenalderkost. Jeg glæder mig til at få prøvet nogle af opskrifterne.
 • Vejret er begyndt at blive bedre – det betyder flere løbeture til mig! Det bliver godt, gør det. Nu kan jeg vidst ikke finde flere undskyldninger for ikke at komme igang.
Nedture:
 • Mine dyr fælder – og jeg er ved at blive skør af det! Vi har sgu næsten hår over det hele herhjemme og jeg laver ikke andet end at støvsuge.
 • Hvordan kan det være at når man så skal bruge printeren, så er der ikke mere blæk i?! Typisk.
 • Suk, hvor er der dog lang tid til 1. juni. Jeg er måske en smuule utålmodig.
 • Jeg har smidt to par yndlings støvler ud. Det skulle ske for der var ingen sål i dem mere.. Men alligevel.
 • Kæresten og jeg kan ikke blive enige om der skal trægulv eller gulvtæppe i vores nye stue; hvorfor kan han ikke bare være enig med mig? Ijh.
Hvad fylder i dit liv for tiden?

15 tanker om "Ups and Downs #11"

 1. Fru H-T

  Åh, vores hund fælder også fuldstændigt sindssygt!! Det er bare ikke til at holde ud!
  Mht. gulvtæppe vs. trægulv, så synes jeg klart at trægulv er bedst (i hvert fald hvis man har dyr)…

  Svar
 2. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Jeg har selv lige måtte smide tre par sko ud. Og det to par har jeg ikke gået særlig meget i. Men det ene par har et hul under den ene sko, så er der bare lidt vådt, så har jeg en mega våd fod. Og det andet par har jeg problemer med at sålen ikke sidder fast, så den sidder og glider, mens jeg går. Og det sidste par er et par sandaler, som holdte til en sæson, for hælen er ret meget slidt ned.

  Men ellers så fylder en flytning ret meget i mit liv lige nu. Samt at skulle søge job hele tiden, og snart starte i haveservice som en del af det med at være på kontanthjælp.

  Svar
 3. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Jeg har selv lige måtte smide tre par sko ud. Og det to par har jeg ikke gået særlig meget i. Men det ene par har et hul under den ene sko, så er der bare lidt vådt, så har jeg en mega våd fod. Og det andet par har jeg problemer med at sålen ikke sidder fast, så den sidder og glider, mens jeg går. Og det sidste par er et par sandaler, som holdte til en sæson, for hælen er ret meget slidt ned.

  Men ellers så fylder en flytning ret meget i mit liv lige nu. Samt at skulle søge job hele tiden, og snart starte i haveservice som en del af det med at være på kontanthjælp.

  Svar
 4. Lille Lisa

  Åh ja, så kender i til det! Her er vi ovenud lykkelige for endelig at skulle flytte i en lejlighed hvor der IKKE er gulvtæppe. Hehe.

  Kan i ikke bare få sådan et lille gulvtæppe, under sofabordet eller lign. så det ikke ligefrem er væg-til-væg-tæppe?

  Svar
 5. Lille Lisa

  Åh ja, så kender i til det! Her er vi ovenud lykkelige for endelig at skulle flytte i en lejlighed hvor der IKKE er gulvtæppe. Hehe.

  Kan i ikke bare få sådan et lille gulvtæppe, under sofabordet eller lign. så det ikke ligefrem er væg-til-væg-tæppe?

  Svar
 6. Christina

  Vi har gulvtæppe i den lejlighed vi bor i nu og det ER et helvede. Jeg ved virkelig ikke hvorfor knægten er så hårdnakket med at han vil have gulvtæppe i stuen. Jeg har brugt alle dine argumenter :p hehe. Vi har lige pt. hår over det hele og i gulvtæppet.. Det er til at blive skør af.

  Svar
 7. Lille Lisa

  Lige en note til trægulv vs. gulvtæppe.

  Nu ved jeg ikke hvor mange uheld jeres dyr er ude for, men her har vi altid haft gulvtæppe, og det er et helvede når man har dyrene. Her har vi haft nogle uheld, tæppet har suget det hele med det samme 🙁 – desuden er det slet heller ikke fedt med gulvtæppe når de fælder. Den løse pels sætter sig virkelig godt fast i gulvtæppet.

  Svar
 8. Lille Lisa

  Lige en note til trægulv vs. gulvtæppe.

  Nu ved jeg ikke hvor mange uheld jeres dyr er ude for, men her har vi altid haft gulvtæppe, og det er et helvede når man har dyrene. Her har vi haft nogle uheld, tæppet har suget det hele med det samme 🙁 – desuden er det slet heller ikke fedt med gulvtæppe når de fælder. Den løse pels sætter sig virkelig godt fast i gulvtæppet.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *