Jeg skal til at teste!

Igår modtog jeg disse produkter med posten. Jeg er blevet tester for veet ved buzzador, så jeg skal teste disse produkter og sige min mening omkring dem. Vi har før modtaget produkter fra buzzador og jeg synes altså det er lidt sjovt.
Det er forskellige hårfjerningsprodukter fra veet jeg har modtaget, og nu hvor det er ved at blive godt vejr, er det jo noget som mange bruger penge på, så de kan få de lækre sommerben når man skal til at gå i kjoler, nederdele og shorts.

Jeg laver et indlæg til jer, når jeg har prøvet de forskellige ting og fortæller jer min mening omkring det. Jeg har før prøvet veet, men det er ved at være så længe siden at jeg faktisk ikke kan huske om jeg var glad for det eller ej.

Dette er et buzzador/sponsoreret indlæg,
men mening og holdninger er mine egne!

6 tanker om "Jeg skal til at teste!"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *