Kork Hus

Nu har jeg – ligesom så mange andre – sukket over de der flotte flotte kork huse fra Ferm Living, så da Camilla (som har bloggen pynthemyntheogmor) havde lavet en DIY på hvordan man selv kunne lave den var jeg straks klar!
Den største plade var for tynd til det jeg ville bruge den til, så jeg købte 2 og købte samtidig også noget spånplade i jem og fix. Planen er nemlig den at tavlen skal stå på en billedhylde – og så bliver den jo nødt til at være rimelig stabil, så den ikke bøjer når jeg forsøger at sætte noget fast på den. Da jeg havde limet pladerne sammen, skar jeg så mit hus ud. Hold nu op, hvor var det om at have tungen lige i munden – men jeg synes resultatet blev rigtig godt. Da jeg synes huset var som det skulle være, malede jeg hele kanten i pink.
Hvad synes du?

2 tanker om "Kork Hus"

  1. Christina

    Ja, jeg er også helt vild med den pinke kant. Egentlig skulle den have været orange, men det havde jeg ikke hjemme. Men jeg er godt tilfreds med det pinke 😀 så det var et godt valg.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *