Mors kunstværk

Jeg ville ønske jeg kunne sige at det var mig der havde malet dette maleri, men det er det desværre ikke. Det er et billede min mor har malet og faktisk var hun slet ikke tilfreds. Hun har haft den stående på deres kontor/værelse i noget tid nu og hver gang jeg har været derhjemme, har hun snakket om at male billedet over.
Det synes jeg bare ville være synd, for jeg elsker billedet og farverne! Så istedet for at hun skulle male det over, fik jeg det. Desværre kan i ikke helt se de lækre farver på billedet pga. den dumme blitz, men den er virkelig flot! Jeg har dog en plan om at købe nogle sorte træbogstaver og skrive et eller andet nede i højre hjørne – det kunne da se meget fedt ud, tror i ikke?

2 tanker om "Mors kunstværk"

  1. Christina

    Ja, er det ikke fedt? Faktisk er jeg kommet i tvivl om bogstaverne – for kæresten synes ikke det er en så god idé :p så nu må vi se hvad der sker.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *