Slut med dårlige undskyldninger

Nu har jeg simpelthen brugt hver en undskyldning i bogen. Hver gang jeg har skulle ud og løbe, så har jeg fundet en eller anden dårlig undskyldning med at det enten var for koldt, jeg ikke havde tid eller noget helt tredje. Det er simpelthen slut nu! Jeg har været desværre taget en smule på siden det med bedstefar skete – jeg har ligesom haft fokus et andet sted.. Eller er det også endnu en dårlig undskyldning? Uanset hvad, så dur det bare ikke længere. 
Derfor bliver jeg nødt til at rette ryggen og komme igang igen! Den bedste måde – for mig i hvert fald – er at lave en plan for ugen med hvad jeg skal have at spise og hvornår jeg skal ud og dyrke motion. På den måde er bl.a. motionen påregnet og jeg kan ikke sige at ‘det har jeg ikke tid til’.
Derfor er jeg begyndt på at spise sundt igen, jeg vil begynde at være mere aktiv og forhåbentlig når jeg at tabe en del inden det bliver rigtig sommer (med det vejr vi har nu, har jeg vidst god tid.. Haha). Jeg vil prøve at blive lidt bedre til at lave indlæg om hvordan det går; måske ligeså meget for min egen skyld, som det er for jeres skyld.
Jeg håber i kan bærer over med at der nok kommer en del flere indlæg omkring mit vægttab.

4 tanker om "Slut med dårlige undskyldninger"

 1. Christina

  Altså, det er jo en længerevarende process. Men det er sat i værk og forhåbentlig kan jeg allerede i næste uge se på vægten at jeg har tabet mig mere sammen end normalt.
  Jeg har det præcis på samme måde som dig ang. løbeturene. Jeg bliver også nødt til at gøre det som det første om morgenen, ellers kommer jeg slet ikke afsted :p

  Svar
 2. Christina

  Tak 🙂 Det er rart med lidt opbakning herinde. Heh. Jeg ha jo stadig et mål der hedder -20kg og indtil videre har jeg altså 'kun' tabt mig cirka 11-12kg.
  Jeg skal nok lave en masse masse indlæg omkring det 😉

  Svar
 3. Mia

  Glæder mig til at høre hvordan det går!!
  Jeg er virkelig også god til at finde på undskyldninger, men har nu fundet ud af hvad der fungerer bedst for mig!
  Ud at løbe som det første når jeg står op. Ved ikke om det er fordi min hjerne stadig sover, men den prøver ikke at komme men undskyldninger, når jeg gør det så tidligt!
  Håber din måde kommer til at fungere for dig, og kan faktisk godt lide trænings-&sundheds indlæg 🙂

  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *