Hverdagsglimt #5

Så blev det tid til endnu et indlæg med hverdags glimt. Som jeg før har nævnt er dette billeder, som jeg har tager med telefonen, men som aldrig kommer videre derfra. Derfor samler jeg billederne her, for at dele nogle af mine små øjeblikke.

Jeg har savnet at stå i køkkenet; jeg synes de sidste par dage har været en smule hektiske og det har betydet at måltiderne har været nemme (faktisk ofte rugbrød). Men nu er det weekend – og så er der bare tid til lidt mere forkælelse end normalt. Derudover er det bare helt fantastisk, når man har eksperimenteret med noget mad – og det så rent faktisk lykkedes.
Jeg har fået billetter til årets Open Air. Jeg har været afsted hver år så længe jeg kan huske, og jeg har egentlig ingen planer om at ændre på det.. Selvom jeg ikke synes at de bands der kommer i år er noget særligt. Jeg håber dog at stemningen er lige så fantastisk, som den plejer at være. Jeg fik taget lidt billeder sidste år, dem kan i se her.
Jeg er allerede gået så småt igang med at overveje hvilke nye ting vi skal have, når vi flytter ud i huset i juni. Kæresten synes det er aalt for tidligt, men det skal han altså slet ikke blande sig i. Og hvilket sted er bedre at kigge billige ting end IKEA? Ja, jeg ved det ikke. Blandt andet har jeg fundet disse fine simple natborde, som jeg overvejer om vi skal have i vores soveværelse. Jeg har dog besluttet mig for ikke at købe noget før vi flytter, men derfor kan jeg vel godt kigge.. Ikke?
Jeg elsker at modtage pakker! Og dette var ikke en undtagelse. Jeg blev så glad, da jeg så at denne ‘post til afhentning’-seddel lå i postkassen. Jeg vidste nemlig at pakken ville indeholde mine nye lysestager. Og så kan man da ikke andet end smile, når afsenderen er noteret som ‘kærligst’? Derudover er jeg helt vild med det der døgnboks; det er super hurtigt og nemt at hente pakkerne, fremfor at skulle stå i kø inde på posthuset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *