Jeg har vundet!

Jeg har deltaget i en GiveAway hos en af mine yndlingsblogs. Camilla hedder bloggeren og hun blogger lige HER – og hvis i ikke i forvejen kender den, så synes jeg bestemt i skal kigge forbi.Hun havde sat en konkurrence igang om 3 super fede lysestager – og dem ville jeg rigtig gerne have. Faktisk havde jeg overvejet at købe dem selv. Jeg må indrømme at jeg deltog, men tænkte at der var rigtig mange andre med i konkurrencen, så jeg havde nok ikke en jordisk chance. Men jeg vandt! Jeg vandt sgu!

Jeg har lige hentet dem på posthuset, men jeg er så glad for dem! Jeg synes de er så fantastisk flotte – og dem der kender mig ved at det lige præcis er mine farver.

3 tanker om "Jeg har vundet!"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *