Yoghurt m. fersken og passionsfrugt

Jeg er blevet spurgt, hvad det var for noget morgenmad jeg havde lavet til Tanni og mig (se mere om det her) og derfor har jeg valgt at lave dette indlæg. Det er simpelthen noget af det nemmeste at lave – og så smager det helt fantastisk!
Da jeg lavede det til Tanni og jeg, brugte jeg skyr, men man kan altså nemt bruge græsk yoghurt, natural yoghurt eller lign. Faktisk snakkede vi om at det sikkert kunne være super lækkert at bruge frugtmassen til noget softice til sommer – så mulighederne er uendelige.
Jeg har brugt fersken og passionsfrugt; hvor jeg havde købt 1 dåse halve ferskner (så var jeg ude over at skulle få skralden af selv) og så brugte jeg 2 passionsfrugter. Jeg kom det hele i blenderen indtil det var en ensartet masse – og voila, så var det færdigt.

3 tanker om "Yoghurt m. fersken og passionsfrugt"

 1. Anjaaeh

  Det ser super lækkert ud 🙂 Ligner lidt noget af det jeg en gang i mellem selv plejer at bikse sammen om morgenen. Nom!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 2. Anjaaeh

  Det ser super lækkert ud 🙂 Ligner lidt noget af det jeg en gang i mellem selv plejer at bikse sammen om morgenen. Nom!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *