I am Iron Man!

Nu har jeg langt om længe fået set Iron Man. Jeg har snakket om den rigtig længe, men har aldrig rigtig fået mig taget sammen til enten at købe eller låne filmen. I sidste uge var den så i tvet og jeg besluttede mig for, at det måtte være et tegn til at jeg skulle se den. Jeg ved at vi har Iron Man 2 på netflix, så den skal helt sikkert snart ses (og der er jo også en 3’er som kommer i biograferne d. 16. april i år).
Faktisk var jeg lidt overrasket over den. Jeg har det med ikke at læse om filmene inden, fordi jeg ofte bliver skuffet osv – og hvis jeg ikke har læst om den, ja så har jeg ingen forventninger som sådan. Jeg vidste dog at filmen handlede om en helt som ikke havde superkræfter (ligesom superman og spiderman osv), men hvordan det helt præcis så fungerede anede jeg ikke.
Men jeg synes filmen er super god! Jeg kan godt lide hvordan den er bygget op – også selv om den er utrolig forudsigelig i nogle situationer. Og så var den kære Robert Downey Jr. jo hovedrollen som ‘jernmanden’ – og jeg synes simpelthen den mand er helt fantastisk! Jeg synes han spiller sine roller så godt og denne er ikke en undtagelse.
Har du set den? Hvad synes du?

2 tanker om "I am Iron Man!"

  1. Mønneberg

    Jeg har set den (og 2'ern) et par gange efterhånden, og er helt pjattet med dem, om det så filmen eller bare den fine Robert Downey JR. ved jeg ikke ;).. Iron Man er også min yndlings i filmen Avengers, som på et tidspunkt stod på repeat herhjemme..

    Og skal ind og se 3'ern og glæder mig sådan helt ekstremt!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *