Lidt fra Make-up Academy

Jeg har i dag modtaget nyt make-up fra MUA (make-up academy). Jeg har aldrig før prøvet at købe derfra, men da jeg stod og manglede lidt og valget stod mellem MUA og ELF valgte jeg at prøve førstnævnte. Og hold da op, hvor havde de nogle lækre ting derinde – og jeg havde virkelig svær ved at beherske mig. Jeg købte lidt forskelligt; blandt andet nye neglelakker, lidt nyt til læberne, en ny mascara og lidt blush og øjenskygger. De fleste ting kostede faktisk under 20kr, så jeg kunne ikke sige nej – nu håber jeg selvfølgelig bare at kvaliteten på produkterne er okay. For hvis den er det, ja så er det bestemt ikke sidste gang jeg køber derinde fra. Jeg skal nok give jer en melding på det, når jeg har fået nogle af tingene prøvet.
Har du prøvet at handle hos MUA? Hvis du har prøvet det, hvad synes du så om det?

Den kvikke læser har nok lagt mærke til at jeg har købt dobbelt af nogle af tingene – og det er ikke helt tilfældigt. Bloggen har snart eksisteret i 2 år og det har jeg besluttet at skulle fejres med en GiveAway. Dertil er jeg ved at købe lidt forskellige godter.
 
Forresten; hvis i ønsker links til de forskellige produkter – så sig endelig til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *